Lowa Renegade work GTX® werkschoenen

Renegade is een stevig model uit de Lowa Workwear collectie. De Renegade werkschoenen zijn werkschoenen met een geweldig comfort. Dit model is in de wandelsport het meest verkochte product van Lowa. De schoenen zijn voorzien van een Gore-Tex Klimaat Membraan. Dit houdt in dat de schoenen water- en winddicht maar toch ademend zijn.

Lowa Renegade S3 veiligheidsschoenen

De Renegade modellen hebben een penetratiebestendige tussenzool. Deze biedt bescherming tegen het doordringen van scherpe voorwerpen. Ook zijn ze voorzien van een stalen neus die de nodige bescherming biedt tijdens het werk.

De Renegade werkschoenen hebben een antistatische binnenzool. Antistatische werkschoenen zijn geschikt voor mensen die werken met gevoelige elektronica of werken in een omgeving waarbij er gevaar is voor explosie.

De schoenen hebben een professionele uitstraling. Dit model is in 9 verschillende maten te verkrijgen.

Kiest voor een lage schoen, zorg er dan voor dat er ‘Lo’ in de titel van het product staat. Loopt u liever op wat hogere schoenen, kies dan voor de ‘mid’ variant. U kunt gemakkelijk switchen tussen deze twee mogelijkheden door op de link in de beschrijving van het product te klikken.