Lowa hoge werkschoen Seeker work GTX®

De Lowa Seeker hoge werkschoenen zijn gemaakt van gehydrofobeerd rundleder. Dit leder is bestand tegen slijtage en het binnendringen van vuil. Deze hoge Lowa werkschoen heeft een metaalvrije tussenzool. Ook is de zool gemaakt van antislip materiaal, zo voorkomt deze schoen uitglijden op gladde ondergronden. De Lowa Hoge werkschoen Seeker is een lichte hoge werkschoen met veel comfort.

Aanbieding!
Oorspronkelijke prijs was: € 189,95.Huidige prijs is: € 169,95. Excl. BTW: 

Lowa hoge werkschoen Seeker S3 veiligheidsschoenen

De Lowa hoge werkschoen Seeker S3 GTX is voorzien van een penetratiebestendige tussenzool die metaalvrij is. Deze biedt bescherming tegen het doordringen van scherpe voorwerpen. Ook zijn de Lowa Seeker veiligheidsschoenen voorzien van een stalen neus die de nodige bescherming biedt tijdens het werk.

Door de hoogte van de schoen wordt de voet en een deel van het been volledig beschermd. Ook natte voeten van opspattend water zijn bij deze werkschoenen verleden tijd. Met de Lowa Seeker Safety boots ben je gegarandeerd veilig aan het werk. De Lowa schoenen zijn S3 genormeerd en hebben extreem veel draagcomfort. Wij hebben de Lowa Seeker Work standaard op voorraad in maat 41 tot en met 46. Deze Lowa Seeker High is razendsnel leverbaar dus!

De schoenen hebben een Gore-Tex Klimaat Membraan. Dit houdt in dat de schoenen water- en winddicht maar toch ademend zijn. Als je onzeker bent over de maat of vragen hebt over de Lowa hoge veiligheidsschoen Seeker kun je uiteraard altijd bij ons terecht. Stel ons je vraag via mail of telefoon en wij adviseren je graag over Lowa werkschoenen.

Draag je Lowa Seeker hoge werkschoenen nu nog prettiger met de juiste werksokken