Over LOWA Werkschoenen

 

LOWA WORK is marktleider in de Duitstalige landen en de Benelux-landen.  Inmiddels breidt LOWA zijn belang in de belangrijkste exportmarkten van Noord-Amerika, Azië en Oost-Europa uit. De strategie om 100% van de werkschoenen te produceren in Duitsland en Europa, en Jetzendorf op de kaart te zetten blijkt een succesvolle formule. De klanten waarderen de combinatie van traditie en innovatie en waarderen de functionaliteit, kwaliteit en pasvorm van alle modellen veiligheidsschoenen van LOWA work.

De producent van LOWA veiligheidsschoenen

De veiligheidsschoenen van LOWA worden geproduceerd door ELTEN Safety Shoes. Elten heeft al jarenlange ervaring met veiligheidsschoenen en een groot assortiment. Waar de LOWA Work collectie een belangrijk onderdeel van is. Hierdoor ziet u dat Elten ook een damesmodel heeft geproduceerd dat veel overeenkomsten vertoond met de LOWA werkschoenen. 

De webshop Lowa-werkschoenen.nl 

LOWA-werkschoenen.nl is onderdeel van Werkgoed BV. Werkgoed heeft meerdere webshops onder meer voor Cofra werkschoenen en BLS adembescherming. Al jarenlang is Werkgoed een betrouwbare partner op het gebied van veiligheid op de werkvloer. Voor werkschoenen, werklaarzen, werkkleding en alle persoonlijke beschermingsmiddelen kunt u bij ons terecht.

Het team van LOWA-werkschoenen.nl staat iedere dag vol enthousiasme klaar om u als klant te helpen. Zowel in onze showroom, als vertegenwoordiger op de weg of op de inpakafdeling in ons magazijn, allemaal vervullen we een belangrijke taak in het verwerken van uw bestelling. En natuurlijk zijn wij specialist op het gebied van LOWA werkschoenen.  Onze specialisten helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw werkzaamheden.

Uw LOWA veiligheidsschoenen razendsnel in huis.

Dagelijks verwerken wij de bestellingen die via Lowawerkschoenen.nl binnenkomen. Uw bestelling wordt met zorg en nauwkeurigheid verwerkt dan wordt de bestelling doorgestuurd naar het magazijn. In het magazijn worden uw werkschoenen netjes ingepakt en vervolgens via de GLS naar u verzonden. Vandaag besteld voor 16:00 is morgen in huis. 

Lowa Work